Hotellrevyn

Hotellrevyn speglar med reportage, nyheter och bilder arbetslivets villkor för de anställda i hotell- och restaurangbranschen. Hotellrevyn ges ut av Hotell- och restaurangfacket, HRF.

Till Hotellrevyns sajt »
13 sep, kl 9:48

Hotellrevyn: HRF backas upp av Kommunal

De flesta kommuner erbjuder sina unga någon form av sommarpraktik inom kommunala verksamheter. Lunds kommun har gått ett steg längre och placerat…
11 sep, kl 15:07

Hotellrevyn: Tumme upp för nya ministern

Redan när Stefan Löfven skulle bilda regering i januari i år gissade många att Eva Nordmark, ordförande i TCO och tidigare för fackförbundet …
6 sep, kl 14:35

Hotellrevyn: Tjänar jag in ledighetsdagar?

Man tjänar inte in extra ledighetsdagar (röda dagar) när man är anställd för enstaka dagar då man bara har ett anställningsförhållande under de &…
3 sep, kl 11:17

Hotellrevyn: Jag är kollega med mitt ex!

Förhållandet har tagit slut, men Mark och Tilda ses ändå – på restaurangen där de arbetar. Jobbigt, tycker Mark. Våra experter ger råd.
31 aug, kl 12:10

Hotellrevyn: Bästa bärvinägern!

En burk inlagda grönsaker förgyller vardagsmaten och kan även vara en trevlig present. Att pickla i vinäger i stället för ättika ger en mjukare smak.
31 aug, kl 12:09

Hotellrevyn: Tjugan som gör skillnad

Att det finns olika kvaliteter när det gäller vin råder det ingen tvekan om. Omsorgen om vingården och hur druvorna odlas är första …
31 aug, kl 12:08

Hotellrevyn: Picklat på två sätt

Morötter i aromatisk honungslag Till morötterna använder vi fänkålsfrö, chiliflingor och citrontimjan som smaksättare i honungslagen. Andra goda…